Yhteistyö CFT:n kanssa

Tapahtumanjärjestäjät

CFT voi tehdä yhteistyötä yleisötapahtumien järjestäjien kanssa monella tapaa. Voimme osallistua aktiivisesti koko cosplay-ohjelmiston suunnitteluun ja toteutukseen, avustaa sen järjestelyissä tai ainoastaan tarjota tapahtumanjärjestäjän käyttöön CFT:n tekniikkaa. Luonnollisestikikin, mitä syvemmälle yhteistyö menee, sitä paremmalla varoajalla siitä on syytä keskustella. Päätökset laajemmasta osallistumisesta tapahtumiin tehdään aina yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa, mutta pientä avustusta ja tekniikan käyttömahdollisuuksia voimme tarjota pienelläkin varoajalla. Lue lisää tekniikasta alempaa.

CFT:n tekniikka

CFT:n ilmoittautumisjärjestelmä on saatavilla suomalaisten harrastustapahtumien käyttöön avustamaan cosplay-kilpailujen järjestämisessä. Järjestelmällä voi huolehtia ilmoittautumisesta ja lomakkeiden sekä muun sisällön automaattisesta generoinnista. Voit käyttää oman tapahtumasi grafiikoita järjestelmässä, jolloin saat mm. numerolaput ja kunniakirjat haluamasi näköisinä valmiiden tietojen kera. Huomaathan, että henkilötietoihin liittyvän juridiikan ja mahdollisten kustomointitarpeiden vuoksi on hyvä sopia näistä aiheista vähintään 3 kuukautta ennen tapahtumaa, joskin ilman lisätarpeita käyttöönotto sujuu jopa parissa päivässä. Kysy lisää CFT:n edustajalta.

Mukaan järjestämään

CFT:n järjestäminen tarvitsee monien vapaaehtoisten apua. Erilaisia tehtäviä on tarjolla kaiken ikäisille, niin tapahtumapaikoilla kun netissäkin. Kokoonnumme Internetin välityksellä, joten matkustaminen ei ole edellytys järjestelyihin osallistumiseen. Voit myös osallistua vain jonkin yksittäisen tapahtuman järjestelyihin, eikä sitoutuminen koko vuodeksi ole välttämätöntä. Ota yhteyttä ja tule katsomaan miltä cosplay-tapahtumat näyttävät esiripun takaa!

Yhteistyö ja sponsorointi

CFT toteutuu vain sponsorien ja yhteistyökumppanien avustuksella. Suurimpia CFT:n kuluja ovat matka- ja materiaalikulut. Rahallisen avustuksen lisäksi myös monenlainen media- ja muu yhteistyö on meille hyödyksi. CFT voi tarjota yhteistyökumppaneille monenlaista näkyvyyttä, sisältöä ja ammattitaitoista osaamista cosplayn alalla. Ota yhteyttä sponsorivastaavaamme, niin lähetämme yhteistyökumppanin tietopaketin paluupostissa.
Pääyhteistyökumppanit

Säätöyhteisö B2 ry

Finnair

Egmont Kustannus

Yhteistyökumppanit

Sinooperi

Naamiohuvit

Urumi     Natura Garden

World Cosplay Summit

WCS

Mediakumppanit

Aniki
Japan Pop